Мода

Откачена боја на панталони која може да биде ваш експеримент за 2017та

Напишано од Пјер

Тешка за комбинирање, тешка за одобрување од околината. Поготово за моден пазар како Македонија. Сепак ние велиме охрабрете се. Помаранџестата боја на панталони нека биде вашиот ексепримент за 2017 година. Одберете појака џиш нијанса, па оставете околината да ве гледа со отворена уста.

Мала галерија во продолжение.

За авторот

Пјер