Uncategorized Омилени места

Париз е домот на нaјфраерскиот Street Art музеј наречен Art 42

Напишано од Нино
Art 42 содржи дела на Banksy, JR и Shepard Fairey.
Доколку се движите накај Париз, додадете го Art 42 на вашата листа на посети
Art 42
96 Boulevard Bessières
75017 Paris

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)