Автомобили

Париз изгледа поубаво низ присмата на Ламборџини

Напишано од Пјер

Фотографот Rémi Dargegen улови неколку фантастични фотки со новото Ламборџини Urus, низ улиците на преубавиот Париз

Rémi Dargegen

Rémi Dargegen

За авторот

Пјер