Луксуз

Paul Newman Rolex Daytona е новиот најскап рачен часовник во светот

Напишано од Пјер

$17.8 милиончиња е новиот рекорд во светот.

12 минутната укциска војна заврши, и моментално цел свет се прашува кој е фраерот кој одвои богатство за култниот Paul Newman Daytona. Ќе помине некое време додека се дознае. За тоа време, ние ќе го чекаме новиот рекорд.

За авторот

Пјер