Патувања

ПЕЛИСТЕР НИЗ ОБЈЕКТИВОТ НА ПОЛСКИТЕ БЛОГЕРИ

Напишано од Нино

Видеото подоле е четири минутна приказна за патувањето на полските блогери Руда и Марек низ баба Планина и врвот Пелистер. Тие го истражуваат балканскиот полуостров и неговите природни убавини доловувајќи го низ текст, фотографија и видео нивното искуство.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)