Технологија

Перфектните Master & Dynamic слушалки

Напишано од martin

Master & Dynamic е бренд кој постојано бара начин како да ни го разубави животот. Нивното најново партнерство со Bamford секторот за часовници, не не изненади многу. Она што се појави единствено од оваа соработка се бежичните слушалки кои се украсени со плава кожа.

Прилагодувањето на BAM лесно може да се забележи поради стилскиот изглед на слушалките. Како и секогаш, Master & Dynamic брендот својата инспирација ја добива од часовниците, па поради тоа овој модел содржи бројчаник и копчиња.

За авторот

martin