Креатива

Перфектно апдејтиран Ducati Scrambler

Ducati Scrambler според вистинските познавачи, важи за еден од најубавите мотори во светот. Сепак, постојат голем број на луѓе кои сметаат дека оваа верзија може да биде уште подобра, и поради таа причина тимот Rough Crafts направи своја верзија од овој модел.

Ducati Scrambler овој пат има Marzocchi вилушка од Panigale 1199 и сет карбонски BST точкови со Pirelli Rosso Corsa гуми кои се идеални за сите услови. Со десет пати поагресивен изглед, овој одел сега има Monster 1100 управувач во кое се наоѓаат квачилото и главните цилиндри на кочниците. Погледнете ја галеријата и ќе ви стане јасно за што зборуваме!

За авторот

martin