Метрополи

Погледнете го Лондон ама од птичја перспектива

Фотографот, архитектот и пилотот Jeffrey Milstein направил неверојатно добра галерија од воздушни фотографии од Лондон. Направени од хеликоптер, фотографиите ни нудат поинакво гледање на Лондон и светски познатите знаменитости во него.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)