Креатива

Pornhub со страшна реклама за крај од 2016

pornhub-premium-hed-2016
Напишано од Хонг

Pornhub со страшно јака реклама за крај од 2016, а таргет се самците на кои секое друштво им е добредојдено

Client: Pornhub
Agency: Officer & Gentleman

За авторот

Хонг

Остави коментар