Автомобили Забава

PORSCHE 911S во зимски скијачки стил

Напишано од Пјер

Легендарниот фотограф Stefan Bogner се посвети на екстремна комбинација поврзана со Порше и врвни скијачи. Локација Skijöring во St. Moritz

За авторот

Пјер