Мода

Правило број 1 при купување на одело

Напишано од Пјер

Веќе споменавме, но ајде да повториме. Најбитната работа при купување на одело (сако) не е цената, брендот или видот, најбитно од се е оделото да ви стои како да е кроено според вашето тело. Падот и кројката се најбитни од се.

За авторот

Пјер