Метрополи

Предлог дестинација за пролетните месеци – Берлин

Напишано од Нино

По неколкуте тешки години на нестабилност, како политичка така и финансиска, главниот град на Германија последниве 20тина години конечно ја врати славата и репутацијата како еден од најубавите градови во светот. Сите култури и уметности на едно место, микс на историјата и современата убавина. Берлин дефинитивно мора да биде на листата на вашите следни патувања. Видеото на Monocle е одлична најава за се добро што ве очекува во срцето на Германија.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)