Филмови

Предлог Friday.mk филм, доколку вечер останувате дома

Напишано од Пјер

Станува збор за трилерот Wind River, кој е уште еден доказ дека режисерот Taylor Sheridan ќе биде новиот лидер во светот на филмовите. Главната улога му припаѓа на феноменалниот Jeremy Renner

Да не го тупиме многу, проверете го трејлерот, и одморете вечер.

За авторот

Пјер