Серии

Предлог Friday.mk серија за издржување на месец Февруари

Напишано од Пјер

Станува збор за втората сезона на серијалот American Crime Story, која се темели на убиството на големиот Gianni Versace. Првата сезона, посветена на судењето на O.J. Simpson, според нас беше неквалитетно направена, но вториов серијал изгледа перфектно. Дефинитивно наша препорака за месецов, затоа што покрај добрата вистинита приказна, глумците на чело со Едгар Рамирез и Панелопе Круз одлично се преточиле во фамилијата Версаче.

Проверете го трејлерот –

За авторот

Пјер