Хотели

Предлог хотел: Santo Maris Oia во Санторини

Santo Maris хотелот се наоѓа во местот Oia на Санторини. Тој е во типичен стил, карактеристичен за ова место. Белите ѕидови, базенот со неверојатен поглед, се деталите кои го прават ова место навистина романтично за посетителите.

Внатрепноста на хотелот е инспирирана од едноставната архитектура и стилот на грчките острови. Прошетајте и видете повеќе за овој хотел во нашата галерија. Место број 1 за вашата следна дестинација.

За авторот

martin