Мода

Предлог очила за сонце од брендот EMPORIO ARMANI

Напишано од martin

Контрастот е клучен кога станува збор за очилата за сонце од брендот EMPORIO ARMANI. Впечатлива мешавина на материјали, бои и дизај со детали кои ги карактеризираат овие очила. Денес ќе ви предложиме неколку храбри и футуристички инспирани модели од зимскиот период.

За авторот

martin