Задолжително

Пример за вистински дами! Задолжително да се погледне последната фотосесија на Росана Јанков и Елена Стојановска

Напишано од martin

И двете важат за успешни и деловни жени. Едната е позната како портпарол на АМСМ, а другата по ТВ водителството. Да, станува збор за Росана Јанков и Елена Стојановска. Поради нивниот професионален пристап и добриот изглед, ове две дами се новите заштитни лица на македонскиот бренд кој е виновникот за добриот изглед на жените, Bella.

Во претставувањето на последната колекција на Bella, која е позната по слоганот „Погледни ја твојата убавина“, Росана и Елена успеаа на одличен начин да ја пренесат пораката преку нивните прекрасни фотографии кои не смеете да ги пропуштите.

За авторот

martin