Филмови

Продолжен викенд, значи и листа со 25 филмски предлози

Напишано од Пјер

Филмскиот критичар David Ehrlich секоја година креира мини клипче со најдобрите филмови на годината. Во продолжение листата од најдобрите 25 за 2017та, таман пред продолжен викенд 🙂

За авторот

Пјер