Луксуз

Project Freedom новата јахта на Роберто Кавали

Напишано од martin

Станува збор за моторна јахта која што е долга 27 метри и е специјално направена за познатиот италијански дизајнер Роберто Кавали. Оваа јахта ќе има навистина едноставен распоред со мастер апартман на палубата кој ќе биде исполнет со природна светлина, а двете кабини за гостите ќе бидат сместени на долното ниво.

Погледнете го ова ремек дело!

За авторот

martin