Филмови

Првиот Borg/McEnroe трејлер изгледа примамливо

Напишано од Пјер

Тенискиот трилер Borg/McEnroe, каде главната улога ја има откачениот  Shia LaBeouf, иззгледа примамливо спред својот прв трејлер.

За авторот

Пјер