Филмови

Првиот трејлер за Baywatch најавува добра забава

Напишано од Нино

Стомачните на Zac, бицепсите на Карпата, полуголите останати убавици, се доволна причина за супер трејлер, и исто толку забавен филм. Најавата е подобра од што очекувавме –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)