Троши

Работи на кои мажите трошат најмногу пари

Напишано од martin

Сите сакаме да изгледаме убави и да оставиме силен впечаток каде и да се појавиме. Поради таа причина, убавите парчиња гардероба се неопходни. Иако изгледот не го прави човекот, сепак тоа може да каже многу за личноста.

Еве на што мажите најмногу сакаат да трошат пари!

Костум

Ако сакате да изгледате елегантно, привлечно и деловно, тогаш костумот е вашиот прв избор.

Часовници

Часовниците се најскапиот аксесоар кој мажите го купуваат. Иако не секој може да си дозволи од луксузните брендови, сепак и помалите брендови знаат да не бидат толку ефтини.

Фармерки

Фармерките се најпопуларното модно парче кај мажите. Поголемиот дел од нив секој ден ги комбинираат со различни модни комбинации.

Патики

Патиките се обувки кои важат за најудобни и најомилени во машкиот свет. Тие често знаат да бидат доста скаши, но статистиките покажале дека сепак мажите сакаат да фрлаат пари на нив.

Спортска гардероба

Иако спортката гардероба важи за поефтина од елегантната, сепак постојат голем број на брендови кои имаат високи цени кога станува збор за спортската гардероба.

За авторот

martin