Луксуз

Рачен часовник кој е на сите новогодишни желби кај модерните мажи

Напишано од Нино

На секоја партитура и е потребен диригент за да достигне вистинска перфекција – Jazzmaster Maestro е подготвен да ја преземе таа улога. Овој модел на Hamilton претставува инструмент на елеганција со фино обележани бројки и вретенести стрелки, кои потсетуваат на диригентска палка во акција.

Модел: Hamilton Jazzmaster Maestro Chrono [H32766513] | Цена: 116.500 ден. -> http://bozinovski.com.mk/brand/products/10

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)