Пијалоци

Рајан Рејнолдс е човекот кој стои позад најдобриот џин на светот

Напишано од Mr. M

Холивудскиот актер, режисер и писател, а воедно и еден од најголемите мангупи меѓу актерите, Рајан Рејнолдс. Тој пред брзо време инвестираше во компанијата Aviation Gin, која го произведува еден од најдобрите џинови на светот во рачно изработени шишиња.

Рајан е голем фан на џинот, па според него Aviation American Gin е дефинитивно еден од најдобрите. Со уникатен ботанички микс, кој нуди лесен вкус, овој пијалок овозможува нежно искуство со цитрусни и цветни ноти.

За авторот

Mr. M