Мода

RAY BAN CLUBMASTER – колекција која е инспирирана од стилот на 80-тите

Напишано од martin

Стил, традиција и слобода се клучните вредности на компанијата Ray-Ban. Оваа компанија го заслужи приматот на едни од најценетите брендови за очила во светот, пред се поради квалитетот  и автентичноста. Колекцијата Clubmaster за 2017 година е инспирирана од винтиџ моделите од 80-тите години.

Кога се во прашање легендарните рамки на Ray Ban, на располагање се многубројни стилови кои може да ги изберете. Оваа колекција е достапна во само 650 примероци кои ќе се продаваат ширум светот.

За авторот

martin