Луксуз

Ray-Ban со нов супер ретро модел кој стана дел од нашата новогодишна листа на желби

Напишано од Пјер

Нема ништо подобро од моментот кога еден јак моден бренд како Ray-Ban, ќе се врати во минатото, и ќе креира модел кој ќе биде микс на модерното и ретрото.

Овој нивен classic ’80s styles “Reloaded” Clubmaster модел е нешто невидено, и ќе биде достапен само во 650 парчиња, кои веројатно ќе ги снема до крај на месецов. Дефинитивно дел од нашите новогодишни желби.

За авторот

Пјер