Најново

Ремек дело од часовник од брендот Ralph Lauren

Часовник кој е инспириран од неверојатната колекција на брендот RALPH LAUREN и кој претставува снага, дизајн и историја на автомобилите. Името на часовникот е Automotive Skeleton Steel и уште на првиот поглед се гледа дека тој е вистинско ремек дело. Направен е да биде одличен спој помеѓи дизајнот и механизмот.

Тој доаѓа во челично куќиште од 44.8 мл кое содржи сафирен кристал и овозможува да биде отпорен до 50 метри длабочина. Најинтересно на овој часовник е задниот дел, каде што ќе може да се види цел механизам. Во внатрешноста се наоѓа Ralph Lauren caliber RL1967 механизмот со резервна енергија до 45 часа.

За авторот

martin