Селебрити

Roger Federer и неговата пасија по Џорданки

Напишано од Пјер

Roger Federer  беше гостин на последната дружба со момците од ‘Sneaker Shopping’. Тие разговараа на тема патики, поточно пасијата по Џорданки на Роже.

За авторот

Пјер