Uncategorized Хотели

Room Mate хотелот во Милано ги помести стандардите на дизајнот

Напишано од Нино

Room Mate Hotel Giulia е нашето ново дизајн совршенство. Во ритамот на градот Милано, со совршен спој на модерното и на креативниот дизајн. Комбинација која ги помести стандардите –

room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-9 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-8 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-7 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-6 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-5 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-4 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-3 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-2 room-mate-hotel-milan-interior-design-patricia-urquiola-1

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)