Селебрити

Ryan Gosling ги крена стандардите со неговиот перфектен есенски стајлинг

Напишано од Пјер

Се е до кројката и изборот на боите, а Ryan екстремно добро го разбира тоа.

Згора на се, есенскиот избор на јакни на Ryan, е најдобар што до сега сме го виделе. Бомбер, тексас, кожни….

А шлаг на тортата е неговиот формал кафен одело стил, кој го имате при крај на галеријата. Респект!

За авторот

Пјер