Селебрити

Ryan Gosling ги крена стандардите со неговиот перфектен зимски стајлинг

Напишано од Нино

Се е до кројката и изборот на боите, а Ryan екстремно добро го разбира тоа. Тој едноставно блескаше на премиерата на неговото најново дело наречено La La Land.

Почнувајки од оделото во сива боја достојно за зимските прилики. Во одлична кројка, како залепено на неговото тело, и со аксесоари перфектно комбинирани со него. Вратоврска во јака кафено помаранџеста боја, доволно да двои, без да изгледа нападно, затоа што истата нема ниедна друга екстремна конкуренција како дел од неговиот стил.

Оксфорд чевлите во кафена боја, и неговата Италијанска фризура, се само капак на се. Респект!

1481189454-syn-esq-1481146535-gosling-suit-la-la-land 1481189452-syn-esq-1481146234-gosling-shoes 1481189450-syn-esq-1481145919-gosling-tie-bar 1481189446-syn-esq-1481145585-ryan-gosling-la-la-land-premiere

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)