Селебрити

Ryan Reynolds секогаш се носи како што треба

Напишано од Пјер

Без разлика дали ќе го видите на улица, и во некој нов филм, стилот на Ryan Reynolds е секогаш на ниво. Во продолжение неколку филмски сцени во кои Ryan комбинира разни стилови. Од Just Friends па се до Deadpool

За авторот

Пјер