Пијалоци

Сакате да пробате чаша од најскапото кафе?

Напишано од martin

За сите оние ги посетуваат Обединетите Арапски Емирати, а се големи љубители на кафето, имаат прилика да уживаат во Seven Fortunes Coffee Roasters во Дубаи. 601 Experience на вистинските љубители ќе им даде шанса да го пробаат Panama Halicenda La Esmeralda Cañas Verdes lot Montana Geisha Natural кафето кое го има само 45 кг во светот. Еден килограм од ова кафе е продадено на аукција за неверојатни 1.324 долари.

601 Experience е единствен настан за кој плаќате 60 долари влез и 120 долари.

За авторот

martin