Селебрити

Samuel L. Jackson е модна инспирација за постарите генерации

Напишано од Пјер

Samuel L. Jackson е модна инспирација за постарите генерации. Одличниот глумец се почесто може да се види на насловните страни на модните магазини ширум светот. Па, во еден од последните делови на The Rake магазинот, актерот открива од каде е дојден неговиот талент за стил.

Одговорот е јасен и гласен – од неговата мајка. Таа била зависник од модата, и уште од мали години го облекувала на високо ниво. На моменти и малку чудно, затоа што актерот бил модно понапред од сите негови другари. Интересно 🙂

The Rake, Samuel L Jackson

За авторот

Пјер