Задолжително

Се враќаме на основата и на тоа како правилно да ги завратите фармерките

Напишано од Нино

Основата на модата започнува од долните делови на стајлингот. Па втор чекор по изборот на обувките, кои во овој период претежно се навртени на зимските чизми, е долниот дел на панталоните/фармерките. А долниот дел подразбира избор помеѓу завратени и незавратени панталони/фармерки.

Како што може да се примети и низ нашата држава, мажите се почесто го одбираат светскиот тренд на завратување на фармерките. Поради зголемената застапеност на овој тренд, Ask Men со мал тренинг во однос завратувањето на фармерките која целосно ја прифаќаме –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)