Автомобили

Секој петок се потсетуваме на STEVE MCQUEEN’S 1956 PORSCHE 356 SPEEDSTER

Напишано од Пјер

Истиот ќе е изложен периодов на изложбата Petersen

Petersen

Petersen

Petersen

За авторот

Пјер

1 Коментар