Креатива

Секој сака Daft Punk лампиони за на Новогодишната Елка така?

Напишано од Нино

СЕКАКО ДЕКА СИТЕ САКАМЕ.

Оваа лимитирана количина на Daft Punk лампиони, Новогодишни кугли и свеќи, е достапна на следниов линк. Опремете се, пуштете ги новите нивни хитови со The Weekend, еден голем постер за во дневна, и спремни сте за славење –

daft-punk-ornaments-03-566x800 daft-punk-ornaments-04-566x800 daft-punk-ornaments-02 daft-punk-ornaments-01

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)