Апликации Мода

Секоја сезона има посебен начин за комбинирање на вашето одело

Напишано од Пјер

SprezzaBox, и нивниот сопственик Philip Sblendorio, се задолжени за објаснување на насловот – How to wear suits by season?

Нивниот последен пост дава мини објаснување на оваа тема (прв подоле во галеријата).

Следете ги на Instagram, нивниот едноставен моден бренд секојдневно не инспирира со одлични фотки и со супер видеа на тема машки стил и мода.

PRESS PLAY ▶️: How to wear suits by seasons.

A post shared by SprezzaBox (@sprezzabox) on

PRESS PLAY ▶️: How to accessorize your @peterdanielofficial leather bracelet.

A post shared by SprezzaBox (@sprezzabox) on

Laying it all out. Tap for brands 👇🏼

A post shared by SprezzaBox (@sprezzabox) on

За авторот

Пјер