+18

Секси Инстаграм предлог за правилен старт на неделата

Напишано од Пјер

Руските фотографи важат за едни од најпровокативните во светот. Истите тие доминираат и на Инстаграм, со нивните секси провокативни сесии од преубави девојки на разноразни луксузни места во светот. Еден од нив е и Fedor Shmidt, млад Русин кој во својот инста опис има краток но јасен став – Photographer & moviemaker. Traveling & shooting girls

Мала инспирација во продолжение за да ви доловиме, и за правилен секси старт на оваа недела.

Doggy style for doggy year ✔️ 🍾 @valentivitell 🍾 #fedorshmidt

A post shared by Fedor Shmidt (@fshmidt) on

Look at my photoshop🔥

A post shared by Fedor Shmidt (@fshmidt) on

Her favorite chair @brittanydanyelle0 👀 #fedorshmidt

A post shared by Fedor Shmidt (@fshmidt) on

Spring is coming #fedorshmidt

A post shared by Fedor Shmidt (@fshmidt) on

Going to fall @kardelian #fedorshmidt

A post shared by Fedor Shmidt (@fshmidt) on

Back to School @nastya115 #fedorshmidt

A post shared by Fedor Shmidt (@fshmidt) on

За авторот

Пјер