+18

Секси, посекси, EMILY RATAJKOWSKI

Напишано од Пјер

Emily Ratajkowski не носи со мислите во лето. Новата линија на Inamorata, за Sports Illustrated: Swimsuit, изгледа неверојатно секси.

Уживајте, и вратете ја насмевката на лицето.

За авторот

Пјер