Троши

Што да му купите на модерниот маж кој има се и сешто?

Напишано од Пјер

Прашање кое често се поставува за време на последниот месец од годината.

Сепак не е се така тешко, затоа што и мажот кој има се и сешто, едвај чека подарок кој ќе го освежи неговиот стил. Нашите предлози варираат, и има за секого по нешто, па затоа и самата листа не е кратка каква што може и сте очекувале.

Во продолжение на што да се фокусирате, при изборот на празничните подароци за модерните мажи (па и девојки)

 

НИКОГАШ ДОСТА ОД РАКАВИЦИ, ШАЛОВИ И КАПИ (наш предлог City Mall)

НИКОГАШ ДОСТА ОД НОВИ ЧАНТИ И НОВЧАНИЦИ (наш предлог Signori)

НИКОГАШ ДОСТА ОД НОВИ ЏЕМПЕРИ И РОЛКИ (наш предлог City Mall)

НИКОГАШ ДОСТА ОД ГАЏЕТИ (наш предлог City Mall)

НИКОГАШ ДОСТА ОД РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ И МАШКИ НАКИТ (наш предлог Божиновски)

HИКОГАШ ДОСТА ОД ДОМАШНО ОСВЕЖУВАЊЕ (наш предлог Дормео/Делимано)

ДОКОЛКУ ИМАТЕ МАЛ БУЏЕТ ОДЕТЕ ЕДНОСТАВНО И ЈАКО – ГАЈБА ЗЛАТЕН ДАБ 

ДОКОЛКУ ОДИТЕ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА И НОВ АВТОМОБИЛ (наш предлог Пежо)

 

За авторот

Пјер