Љубов

Што да правите доколку вашата девојка сака да стави силикони?

Напишано од Пјер

Едноставно лесно, или никако…Зависи вашата девојка колку години има. Доколку има под 30 години, тогаш идеата за силикони може да и помине за секунда. Може да и е некоја безвезна фаза, за која можете лесно да ја убедите. Само кажете и дека ја сакате каква што е, и дека не и е потребна никаква промена на телото. Но доколку вашата девојка има над 30 години, тогаш џабе ви се сите убедувања. Доколку е постара од 30 години тогаш она дефинитивно добро размислила за силикони, и веќе има формирано мислење на темата. Во ваков случај, само дајте подршка, и кажете и дека ви е убава што и да одлучи да промени на нејзиното тело.

Но доколку сте фанови на силикони, заборавете се што погоре напишавме за вас 🙂

За авторот

Пјер