Автомобили Спорт

Што доби Sergio Ramos за неговиот роденден?

Напишано од Пјер

FIAT FOR A KING. Sergio Ramos неколку дена пред својот роденден доби персонализиран црвен Fiat 600.

Изгледа топ, а и бекот на Реал се испофали со него на Инстаграм

За авторот

Пјер