+18

Што најмногу сме барале на порно страниците за 2017 година?

Напишано од martin

Еден од најпознатите сајтови за возрасни Pornhub традиционално секоја година објавува статистички податоци за тоа што е најбарано за 2017 година.

Зголемување на женската публика

Оваа страна објави дека содржината за жени направила најголем раст во 2017, неверојатни 1,400 %. Овие резултати јасно покажуваат за трендовите во порно индустријата. Изгледа дека 2017 година била година во која жените на отворен начин почнале да ги покажуваат своите потреби.

Најпоплуарни термини

Веќе неколку години со ред, најпопуларен термин се лезбејки. Тоа го потврдуваат објавените податоци за зголемувањето на женската популација.

Новитети

Како најбаран новитет е “fidget spinner”, која претставува необична секс играчка која била дел од многу аматерки видеа.

Анимирани филмови

Популаните хентаи филмови се вратиле на големата врата. Овие јапонски порно содржини со анимирани ликови направиле зголемување од 6 позиции.

Our year in review for 2017 is live!! Link in bio! #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

За авторот

martin