Настани

Што носеа модерните мажи на најважниот моден настан во светот?

Напишано од Пјер

Периодов главниот поглед во светот на модата беше насочен во Фиренца, на зимскиот стилски машки настан Pitti Uomo 93. Настан кој ја слави машката мода, кројката на перфектните одела, комбинациите за кои нема правила, и за прв пат со моменти од уличните хипстерски стилови во светот. Секогаш во перфектна атмосфера, сеуште неостварена желба на нашиот тим. Галеријата е долга, но и тоа како инспиративна 🙂

За авторот

Пјер