Серии

Што очекуваме од третата сезона на Narcos?

Напишано од martin

За сите оние кои што ги гледале првите две сезони од хит серијата Narcos, добро веројатно го познаваат Medellin картелот и Пабло Ескобар. За помалце од еден месец, серијата повторно се враќа на големите екрани со својата трета сезона.

Во третата сезона се очекува да се запознаеме со нов картел. Cali картелот ќе биде во фокус, каде што наместо големиот број на убиства и бомбардирања кои ги гледавме кај Medellin картелот, овде ќе гледаме малце по смирени сцени. Сепак, тоа не значи дека нема да има криминални моменти. Само погледнете го трејлерот!

Преу запознавањето со Cali картелот, вие ќе бидете во можност да видите голем број на нови ликови кои ќе ги гледаме во 10 нови епизоди.

За авторот

martin