Серии

Што се случува позади камерите на GAME OF THRONES

Напишано од martin

Доколку не сте фан на серијата Game of Thrones, тогаш сте еден од ретките, бидејќи ова е најпопуларната серија на денешницата. Оваа серија ни нуди голем број на акции и возбудувања, но и сплетки на интересните ликови. Поради тоа се одлучивме да ви покажеме како се снимала 6-та сезона од оваа серија која се покажа како доста успешна.

За авторот

martin