Задолжително

Што треба да има еден господин во својот дом?

Напишано од Нино

Твојот дом е единственото место каде што можете да го покажете вашиот стил и вкус, бидејќи преку облеката понекогаш знае да биде комплицирано. Навистина е лесно за некого да видите каков е според предметите кои што ги поседува во својот дом. Вашиот простор е единственото место кое најдобро покажува каква личност сте всушност вие.

Апарат за кафе

Справа за вежбање

Шејкер за коктели

Преграда за чување вино

Озвучување

Фотеља

Ламба

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)