Фитнес

Сите треба да се угледаме на Владимир Путин

Напишано од martin

Дали сакате да видите како изгледа тренингот на рускиот претседател? Иако е претседател на една од најмоќните земји во светот, Путин е човек кој доста време поминува во теретана. Слободно можеме да кажеме дека тој е супер човек, бидејќи поради големиот број на обврски, тој секогаш успева да најде време и за самиот себе.

Путин заедно со премиерот Медведев, одат во теретана и работат навистина тешки вежби. Путин и покрај тоа што има 65 години, тој успева да направи динамичен тренинг. Покрај теретаната, Путин ужива и во други активности како што се јавањето, риболовот, боречките вештини.

Погледнете го ова видео кое се надеваме дека ќе ви даде доволна мотивација за и вие да започнете со тренинг веднаш!

За авторот

martin