Водич за патување

Следната дестинација мора да ви биде Норвешка

Напишано од Пјер

Скандинавците може да се пофалат со преубави предели. Но кога мора да се одвои само една држава од овој полустров, тоа дефинитивно е Норвешка. Земја за која ќе ви треба повеќе од две недели за да ги видите сите посебни места во неа.

Видеово во продолжение дава некаква слика, но наш предлог е да започнете со размислување, и уште веднаш да се закачите на WizzAir и на AirBnb, и да го букирате вашиот следен (наш предлог пролет/лето) одмор во Норвешка.

За авторот

Пјер